Tuesday, September 7, 2010

poster raya limited edition.

kelik pada gambar.

Apa-apa yang tersalah, terhutang, tertak-puas-hati, tertipu...

sama-samalah kita menghalalkan antara satu sama lain. :)



nota : agak-agak budak tak balik Malaysia bulih nangis tak tengok gambar ni? 


9 comments:

geng said...

memang teriak lah.
*weyh. empathy sikit. keju sungguh.

Cidak said...

maaf zahir dan batin

-ayat tipikal

W M Najib said...

tengss!

~Op.Muiz~ said...
This comment has been removed by the author.
~Op.Muiz~ said...

haha,,bajet wa sdeyh.
wa skuad tabah.

eh,gambar tu cam sama je ngn dalam belog Tidak Best.

Selamat Hari Raya.

Anonymous said...

skuad tabah mmg TABAH

>Jordan raya awal sehari
aha

Syahida Majid said...

Ape ni ape ni ape ni?

Sori tak perasan, sibuk menelan Kuew Tiow Hailam. Syabab skuad tabah nak? Beres je, nanti ade rezeki kitorang buatkan. Satu lagi, kuih raye utk korang dah siap. Tuntut la bila-bila.

Cuma, kena pastikan skuad tabah je yg makan. Kuih tu ada sensor, org lain makan sesaat lepas tu arwah. Tak tahu lah kenapa.

~Op.Muiz~ said...

haha..
thanks kak syi..sedap sungguh..

wa nak tnya..
Company yang balik Malaysia (tak tabah) ade x yang exchange kuih raya cam ktorang,,,??
Kmana hilangnya ukhuwah kalian,,,?

Jelez tak,,?

Syahida Majid said...

Dah la tu Calok, jangan bajet sangat. Kite sekuat tabah jiwa mulia lagi suci. Peh